Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Hírek a Nintendo Directről

Hírek a Nintendo Directről

Új DLC-t és frissítést kap a Splatoon 2, Nintendo Switchre tart a Crash Bandicoot, a South Park – The Fractured But Whole és a Dark Souls Remastered.

2018.03.09. 12:47 | GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo tegnap tartotta meg idei első nagy prezentációját, a Nintendo Directet, ahol több érdekes bejelentésre is sor került. A középpontban természetesen a Nintendo Switch konzol állt, amelyre több új játék is készül. Ezek közül a Super Smash Bros. új részéről már mi is beszámoltunk, habár a játékról részleteket egyelőre nem árultak el a készítők. Az biztos, hogy kizárólag Switchre készül.

A prezentáción kiemelten foglalkoztak a Splatoon 2-vel, amelyhez az első fizetős DLC idén nyáron érkezik. Ebben egy új egyszemélyes játékmód debütál, amelyben 80 küldetést lehet teljesíteni. Még ezt megelőzően, várhatóan áprilisban érkezik egy méretes frissítés is a játékhoz, ezzel 3.0-ra változik a verziószám is. Száznál is több új ruha, új pályák (Piranha Pit, Camp TriggerFish és Wahoo World), valamint az S+ rangnál is magasabb X rang kerül a játékba. Emellett ne felejtsük el, hogy március 31-én rajtol a Splatoon 2 Európa-bajnokság!

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a klasszikus sorozat első három részének felújított változatát hozza el július 10-én Nintendo Switchre, de még ez előtt, május 25-én érkezik a Dark Souls Remastered is. A Little Nightmares: Complete Edition is tiszteletét teszi a konzolon, a csomag az alapjátékot és annak több epizódos kiegészítőjét is tartalmazni fogja – premier május 18-án. A Ubisoftot pedig a South Park – The Fractured But Whole képviseli az alapjátékkal és az eddig megjelent DLC-kel, megjelenés április 24-én.

A prezentáción más játékokról is szó esett, ezért érdemes megnézni az alábbi videót! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (1)

Raistlin666
Raistlin666 2018.03.12. 13:39
Azért egy Yoshi megjelenési dátumot lökhettek volna...vagy egy Metroid teasert...
ajánlott olvasnivaló