Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cities: Skylines

Rakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésében

A készítők az ingyenes ChirpX frissítéssel két dolog előtt szeretnének tisztelegni: a SpaceX Falcon Heavy közelmúltbeli kilövése, valamint a Surviving Mars közelgő megjelenése előtt.

2018.03.09. 17:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive egyik legjobb és legsikeresebb játéka lett az elmúlt években a Cities: Skylines. A Colossal Order stúdiójában készült városmenedzser játék holnap ünnepli harmadik születésnapját, de nem ez adta a legújabb ingyenes frissítésé apropóját.

A ChirpX frissítésben egy rakétakilövő állomást kapunk a hozzá tartozó kilövő állvánnyal, irányítóközponttal és összeszerelő csarnokkal. Innen lőhetjük fel első saját rakétáinkat, miután összegyűjtöttük az ehhez szükséges olajat és érceket, valamint megépült maga, a rakéta. Ezt követően mi magunk adhatjuk ki a kilövési parancsot, amellyel a ChirpX rakéta – jelentősen növelve városunk turizmusát és a lakosság általános boldogságát – megkezdi utazását a Mars felé.

A készítők a ChirpX frissítéssel két dolog előtt szeretnének tisztelegni. Egyrészt a közelmúlt történelmi jelentőségű eseménye, a SpaceX Falcon Heavy sikeres kilövése előtt. Másrészt pedig a szintén a Paradox Interactive gondozásában jövő héten megjelenő Surviving Mars játék előtt. Utóbbi érdekessége, hogy a játékban van egy rádióadó, amely a Cities: Skylines műsorát sugározza – a Colossal Order ezt a gesztust viszonozza most. ■

előző
következő
Rakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésében
Rakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésébenRakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésébenRakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésébenRakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésébenRakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésébenRakétakilövés a Cities: Skylines új frissítésében
Cities: Skylines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities: Skylines

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló