Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Alpha

Készül a Planet Alpha

Egy idegen, meseszerű világban játszódó, érdekes és hangulatos platformer készül.

2018.03.12. 21:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Team 17 karolta fel Adrian Lazar projektjét, a Planet Alphát. Egy oldalnézetes ügyességi játékról van szó, amely az első képek és video alapján, ha mással nem is, látványvilágával felhívhatja magár a figyelmet.

Az a kifejezés, hogy oldalnézetes, csak részben fedi a valóságot. A történet egy idegen világban játszódik, hősünk pedig nem nagyon tudja, hogy is került oda. Ahogy elkezdi felfedezni a környezetét, rájön, hogy képes akaratával elforgatni a világot. A játékmenet lényegét a fejtörők, a lopakodás és az ügyességi részek váltogatása adja. Mindezt pedig egészen meseszerű grafikai tálalás kíséretében.

A Planet Alpha fejlesztése négy évvel ezelőtt kezdődött, amikor Adrian Lazar még az IO Interactive berkeiben a legutóbbi Hitman fejlesztésén dolgozott. Szabadidejében foglalkozott saját projektjével, ám mostanra elhagyta korábbi munkahelyét, hogy saját csapatot toborozva befejezzék a játékot.

A Planet Alpha ennek, és a Team 17 támogatásának köszönhetően várhatóan ez év harmadik negyedévében jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Készül a Planet Alpha
Készül a Planet AlphaKészül a Planet AlphaKészül a Planet AlphaKészül a Planet AlphaKészül a Planet AlphaKészül a Planet AlphaKészül a Planet Alpha

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló