Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 17

Már elérhető a Farming Simulator 17 Official Expansion 2

A legutóbbi PC-s és konzolos epizódhoz megérkezett a ROPA DLC is.

2018.03.14. 05:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Két éve jelent meg a Farming Simulator 17, a népszerű sorozat legutóbbi epizódja PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A GIANTS Software már dolgozik a legújabb felvonáson is, de emellett gondolnak azokra, akik ezzel ütik el az időt.

Nekik készült el a ROPA DLC, amelyben a ROPA hat járműve és szerszámai kaptak helyet. Többek közt bepattanhatunk a ROPA Tiger 6 cukorrépa-betakarító vagy a ROPA Keiler 2 burgonyaszedő fülkéjébe is. A DLC a season pass részeként is elérhető.

PC-re viszont megérkezett az Official Expansion 2 csomag is, amely az összes eddig megjelent DLC-t magába foglalja, vagyis a KUHN DLC-t, a Big Bud DLC-t és a ROPA DLC-t is. Ezzel harmincnyolc új jármű és tíz új márka kerül a játékba. A DLC-k mellett két e-book is helyet kapott a csomagban, amelyek kifejezetten a játék modolásának rejtelmeibe vezetik be a játékosokat. De kapunk oktatóvideókat és a játék fejlesztését bemutató videót is.

Mind a ROPA DLC, mind az Official Expansion 2 tegnap óta érhető el PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Már elérhető a Farming Simulator 17 Official Expansion 2
Már elérhető a Farming Simulator 17 Official Expansion 2Már elérhető a Farming Simulator 17 Official Expansion 2Már elérhető a Farming Simulator 17 Official Expansion 2Már elérhető a Farming Simulator 17 Official Expansion 2Már elérhető a Farming Simulator 17 Official Expansion 2
Farming Simulator 17
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 17

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló