25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megérkezett a World of Tanks 1.0

Ahogy ígérték, vadonatúj engine-t hozott a nagy frissítés.

Írta: Dino

Márciusra ígérték, és ma meg is érkezett a World of Tanks 1.0-s verziója. A legfontosabb újításról már korábban is írtunk: lecserélték a grafikai engine-t, és átdolgoztak hozzá 29 pályát. De egy vadonatúj térkép is érkezett a játékba, a havas-jeges Glacier. Feltupírozták a hangokat is, és új, dinamikus zenék is kerültek a játékba - ez utóbbiak ráadásul a Sony Music Entertainment kiadásában külön is megjelentek, és ingyen elérhetőek a nagyobb zenei platformokon.

Az 1.0-s verzió megjelenésének alkalmából kéthetes eseménysorozat indul pénteken a játékban, amelyen számos jutalmat szerezhetünk. Március 23. és április 6. között amellett, hogy játékbeli bónuszokat lehet szerezni, az 1.0-s verzió elkészültében partnerként közreműködő Intel által felajánlott ajándékokat is lehet nyerni.

Az újdonságok sora igen-igen hosszú, akit a teljes lista érdekel, itt találhatja meg.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!