25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Három játék előre a következő Humble Monthlyból

Ha most fizetünk elő a következő havi zsákbamacskára, akkor két akció és egy stratégiai játékot már most megkapunk.

Írta: GeryG

Három játék előre a következő Humble Monthlyból

Ahogy minden hónapban, úgy most is meghirdette a következő Humble Monthly zsákbamacskát a Humble Bundle csapata. És, ahogy minden hónapban, úgy most is előre garantált játékokkal csábítják az érdeklődőket.

Ha most előfizetünk a következő csomagra, amely májusban érkezik meg, akkor a következő három játékot azonnal megkapjuk belőle:

Mindössze 12 dollárért (~3000 forint) olyan játékcsomagot fogunk kapni, amelyben a fentiekkel együtt legalább 100 dollár (~25 000 forint) értékű játékgyűjtemény lapul. Emellett az előfizetők 10%-os kedvezményt is kapnak a Humble Store minden termékére.

Az áprilisi csomagban olyan játékok szerepeltek, mint az Outlast II, a Deus Ex: Mankind Divided, a Mafia III vagy épp a Lara Croft GO.

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!