Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arma 3

Megérkezett az Arma 3 Tanks DLC

Három új páncélos jármű, hozzájuk egy bemutatóküldetés, és egy egyszemélyes minikampány is érkezett a kiegészítővel.

2018.04.12. 16:49 | GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Bohemia Interactive egy hónappal ezelőtt előre jelezte, a minap megérkezett az Arma 3 legújabb DLC-je, a Tanks. A címéből már sejteni lehet, hogy ezúttal a páncélos katonai járműveké a főszerep.

Egészen pontosan három új járművel bővül a játék, amelyek több variációban és festéssel érhetőek el. A három újonc a következő:

  • T-140 Angara Main Battle Tank
  • Nyx Armored Weapons Carrier
  • Rhino Mobile Gun System

A járművek képességeit egy vadonatúj bemutatóküldetésben ismerhetjük meg, emellett egy új egyszemélyes minikampányt is végigjátszhatunk.

De természetesen ezzel még nincs vége, hiszen a DLC-vel együtt egy új frissítés is érkezett. Utóbbiban javítottak minden jármű irányításán, megjelenésén fejleszthetőségén és sérülési modelljén, valamint a hangjain is. Új rakéta repülési profilok kerültek a játékba, de kaptunk új multiplayer játékmódot (Vanguard), valamint három időmérő kihívást is. A DLC-ről és a frissítésről is a Steamen olvashattok bővebben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Arma 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma 3

hozzászólások (1)

mark1993
mark1993 2018.05.10. 16:42
A hírből kimaradt, hogy az alapjáték harckocsijai, mint a Slammer / Merkava 4, a Kuma / Leopard 2 Revolution és a T-100 Varsuk / T-95 Black Eagle is kidolgozott belsőt kaptak, nem csak a T-140 Angara / T-14 Armata.
ajánlott olvasnivaló