Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dauntless

Májusban nyílt bétába lép a Dauntless

A Phoenix Labs ingyenes játéka jelenleg csak a támogatók számára érhető el, de heteken belül a szélesebb közönség is megismerkedhet vele.

2018.04.13. 07:54 | GeryG | kategória: Játék

A Phoenix Labs csapatát olyan veterán fejlesztők alkotják, akik korábban a BioWare, a Riot Games vagy épp a Capcom kötelékét erősítették. A stúdió 2016-ban jelentette be első játékát, a Dauntlesst. Ez jelenleg zárt béta állapotban van, amelyhez a támogatói csomagok megvásárlásával lehet csatlakozni. De a legfrissebb hírek szerint már csak néhány hét, és elrajtol a nyílt béta.

A Dauntless szörnyvadászok kis csapatáról szól, akik egy távoli szigeten cserkészik be a náluk jóval nagyobb lényeket. Mi is egy ilyen vadászt alakíthatunk, és negyedmagunkkal vehetjük be magunkat a sziget erdőibe. Mindehhez egészen mutatós, rajzfilmszerű látványvilág párosul.

A Dauntless sikerét jól mutatja, hogy a zárt bétán résztvevő játékosok száma is meghaladta a 100 000-t, de a nyílt bétára már most 700 000-n regisztráltak előre. Nekik és minden más érdeklődőnek május 24-ig kell várnia, hogy kipróbálhassák a játékot. A türelmetlenebbek viszont a támogatói csomagokkal még mindig beszállhatnak a zárt bétába. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dauntless
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dauntless

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló