Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conan Exiles

Megjelent a Conan Exiles teljes kiadása

Az előzetes terveknek megfelelően mától nem a korai változat érhető el a Steamen.

2018.05.08. 16:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom tudta tartani az előzetes ütemtervet, vagyis ma megérkezett a Steamre a Conan Exiles teljes kiadása. A barbár MMORPG korai változata 2017 elején vált elérhetővé, de a mostani verzió már sokkal összetettebb és kiforrottabb.

A teljes kiadásban új helyszínek is megnyílnak a játékosok előtt, ezzel immár több mint kétszer akkora játékteret lehet bejárni, mint a korai változat premierjekor. Az újdonságokról és az elmúlt bő egy év fejlesztésiről mesélnek nekünk a launch trailerben, de az alábbi grafikák is megmutatják a fejlődés mértékét. A bejárható terület 15 km2-ről 40 km2-re nőtt. A játékban szereplő erőforrások, használati tárgyak, páncélok és fegyverek száma is megsokszorozódott, de az élőlények és a receptek is sokat gyarapodtak. Immár olyan tényezők is befolyásolják a játékmenetet, mint a hőmérséklet vagy az időjárás. Bekerült a játékba az ostrom lehetősége, a kombó alapú harcrendszer, a gazdálkodás. Karakterünket harci festéssel dekorálhatjuk, képesek vagyunk vele sziklákra mászni, megjelentek a perkök, felfedezhetjük a katakombákat és végre elérhető a gyors utazás funkció is.

A Conan Exiles korai változata már átlépte az egymilliós eladási számot. A teljes kiadás pedig PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető mától. ■

előző
következő
Megjelent a Conan Exiles teljes kiadása
Megjelent a Conan Exiles teljes kiadásaMegjelent a Conan Exiles teljes kiadásaMegjelent a Conan Exiles teljes kiadása
Conan Exiles
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conan Exiles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló