Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Onrush

Jövő héten rajtol az Onrush nyílt bétája

A négynapos teszt során két játékmódot lehet kipróbálni, a feloldott tartalmakat pedig tovább lehet vinni a teljes játékba.

2018.05.09. 15:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány hét, és megjelenik az Onrush, a Codemasters legújabb autós játéka. Ez ellentétben a stúdió más hasonló műfajú alkotásaival, sokkal inkább az őrült száguldásra helyezi a hangsúlyt, mintsem valamely sportág szimulálására. Az Onrush-ban ennek megfelelően minden választható járgány kap egyedi speciális képességeket is, amelyeket egyfajta fegyverként használhatunk fel a többi versenyzővel szemben. Erről néhány napja egy pörgős trailer is készült.

A stúdió még februárban jelentette be, hogy a premier előtti hetekben egy nyílt bétát is szeretnének tartani. Mint most kiderült, erre egészen pontosan május 17. és 20. között kerül sor. Ekkor két játékmódot – Countdown és Overdrive – lehet majd kipróbálni, de a készítők ígérete szerint a teszt ideje alatt is számíthatunk további tartalmakra. És, hogy miért lesz érdemes tenni egy próbát a bétával? Mert a résztvevők nem csak a teszt során elért fejlesztéseiket tarthatják meg a teljes játékban is, de extra jutalmakat is kapnak majd a premierkor. Aki pedig a teszt során elég kitartó, és eléri a 25-ös szintet, az minden extra jutalmat megkap ajándékba.

Az Onrush június 5-én kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, de már folyik a PC-s változat fejlesztése is. Utóbbi csak valamikor később várható. ■

Onrush
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Onrush

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló