Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dauntless

A terveknek megfelelően nyílt bétába lépett a Dauntless

A hivatalos oldalon már bárki letöltheti a játékot.

2018.05.26. 09:18 | GeryG | kategória: Játék

A Phoenix Labs még áprilisban jelezte, hogy május vége felé rajtol el a Dauntless nyílt bétája. Szerencsére a stúdió terveit nem húzták keresztül váratlan események, így a minap valóban elérhetővé vált a játék egy korai változata.

A Dauntless története a vadászokról szól, akik az emberiség utolsó védelmezőiként harcolnak a behemótok ellen. A behemótok hatalmas szörnyetegek, akik csak azért érkeztek, hogy elszívják az életet a világból. A vadászok így szigetről szigetre járva pusztítják el ezeket a lényeket, de minden csata után vissza kell térniük Ramsgate városába, hogy jobb fegyvereket és páncélokat kovácsoljanak maguknak.

A Phoenix Labs négy éve dolgozik a játékon, de munkájuk még nagyon messze van a finistől. Elmondásuk szerint egy folyamatosan fejlődő és bővülő online élményt szeretnének létrehozni a Dauntless képében. Így a most elrajtoló nyílt béta a jövőben újabb és újabb kiegészítéseket fog kapni, valamint az egész játékot a rajongók visszajelzései mentén fogják formálni.

A Dauntless nyílt bétájához bárki szabadon csatlakozhat, a hivatalos oldalon lehet letölteni a játékot. Aki pedig úgy érzi, hogy a fejlesztők megérdemlik a támogatást, szintén a hivatalos oldalon vásárolhatják meg valamelyik támogatói csomagot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dauntless
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dauntless

hozzászólások (4)

Bandi094
Bandi094 2018.05.26. 09:41
Érdemes elindítani a játékot órákkal előbb, és akkor talán játszani is lehet.
Tegnap a 87536. voltam a sorban, 2 órával később még mindig volt előttem több mint 50ezer ember.
razak
razak 2018.05.26. 13:39
Na igen. Egy órája várok, már csak 12259 ember van előttem a sorban. Hátralévő időnek még 59 percet kalkulál. :D
GeryG
GeryG 2018.05.26. 14:41
Ez mondjuk így elég kemény, hasonlót se nagyon hallottam korábban... :D
razak
razak 2018.05.26. 15:52
Közel három óra elteltével 15:30-kor beléphettem a vadászmezőre. Majd átvezető videó után EGYBŐL beragadtam a textúra alá. :D 10 percet próbálkoztam kikecmeregni az ingoványból, de nem jártam sikerrel. Majd vissza a menübe, ahol már 93ezer ember van előttem....Azt hiszem ez a vadászat elmarad. :)
ajánlott olvasnivaló