Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kingdom Come: Deliverance

Fontos frissítést kapott a Kingdom Come: Deliverance

A premierkor még bőven akadtak gondok az egyébként hangulatos játékkal, ezek nagy részét mostanra helyre tették a készítők.

2018.06.05. 20:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú évek fejlesztése után idén februárban végre megjelent a Kingdom Come: Deliverance. A középkort mindenféle fantasy elem nélkül feldolgozó szerepjáték számos ötletes megoldást vonultatott fel, a hangulat is nagyon rendben volt, és a játékmenet is kellően összetettre sikerült. Csakhogy mindezt alaposan farba billentette az a rengeteg hiba, ami a játékban maradt.

A fejlesztők természetesen az elmúlt hónapokat ezek javítgatásával töltötték, amelynek eredményeként ma fontos frissítés érkezett. Az 1.5-ös javítócsomag a fejlesztők elmondása szerint kétszáznál is több ismert hibát orvosol, köztük több a teljesítményt is érintő problémát. Ebből következik, hogy a frissítés telepítése után a játéknak sokkal stabilabban kell futnia. Az egyik ilyen probléma a memória elfogyása volt, ugyanis a játék lényegében sosem felejtett. Minden hulla, minden eldobott tárgy, lényegében minden interakciónk a játék világával ott csücsült a memóriában.

A stúdió egy kis eldugott szegletében szerencsére akadt néhány derék legény, akinek az újdonságokkal is volt ideje foglalkozni. Ennek köszönhető, hogy mostantól bizonyos bűneinket meggyónhatjuk a játékban, új könyveket olvashatunk el, de az elveszett felszereléseinket is visszaszerezhetjük immár. Az újdonságokról és a kijavított hibákról az alábbi fejlesztői naplóban mesélnek nekünk, illetve a Steamen a frissítés részletes leírását is megtaláljátok. ■

Kingdom Come: Deliverance
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Kingdom Come: Deliverance

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló