Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Megjelent a Warhammer 40,000 – Inquisitor: Martyr

Tegnap óta elérhető a magyar NeocoreGames legújabb játéka a Steamen.

2018.06.06. 22:35 | GeryG | kategória: Játék

A hazai NeocoreGames még 2015-ben jelentette be, hogy új játékon dolgozik Warhammer 40,000 – Inquisitor: Martyr címmel. A játékot mi is több ízben megnéztük a stúdióban és a 2016-os gamescomon.

A több éves fejlesztés első nagy mérföldköve a korai változat tavaly nyári premierje volt, amelyet tegnap a végleges kiadás váltott fel. Ebben rengeteg újdonság, hibajavítás és már meglévő tartalmak további polírozása érkezett meg. Elérhetővé vált a kampány utolsó két fejezete is, de immár belevághatunk az Alpha Legion és a Black Legion nyomozásokba is. Új ellenséges egységek bukkannak fel, de kapunk új páncélokat is. A már eddig is elérhető páncélok és ereklyék egytől egyig új modelleket kaptak, hogy picit felrázzák a tartalmat is.

A premier egyetlen apró szépséghibája, hogy a készítők nem voltak felkészülve a világszerte jelentkező hatalmas érdeklődésre, ezért a szerverek annak rendje és módja szerint összeomlottak. A problémát a globális chatrendszer okozta, amelyet átmenetileg le is kapcsoltak, valamint a teljes játék premierje óta elért eredményeket is mind törölték. Hogy valamivel kiengeszteljék a csalódott játékosokat, mindenki kap ajándékba egy játékon belüli Cherub útitársat. A stúdió ma egy gyorsjavító csomagot is közzétett, de a szerverek kapacitásának bővítése még folyamatban van.

A Warhammer 40,000 – Inquisitor: Martyr PC-re jelent meg, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egy hónap múlva, július 5-én várható. ■

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló