Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

E3 2018: Sony PlayStation sajtókonferencia összefoglaló

E3 2018: Sony PlayStation sajtókonferencia összefoglaló

A Sonynál inkább kevesebb játékra koncentráltak, de azok alaposabb bemutatót kaptak.

2018.06.12. 12:28 | szerző: Dino | kategória: E3 2018

Míg a Microsoft sajtókonferenciája pörgött ezerrel, és több mint 50 játékot mutattak be a show során, a Sony pont az ellenkező pólust képviselte, és inkább kevés játékra koncentrált, de azok alaposabb prezentációt kaptak. No és a körítésnek is megadták a módját: az eddigi hatalmas termekkel ellentétben meglepő módon egy kisebb sátorban álldogáltak az újságírók. Ezúttal is Shawn Layden, a Sony Interactive Entertainment America főnöke nyitotta meg az estét, majd rövidesen Gustavo Santaolalla lépett a színpadra, aki egy bendzsóval kezdett zenélni. Nem véletlenül, hiszen az úriember szerezte a The Last of Us zenéjét, és az első bemutatásra kerülő játék a The Last of Us: Part II volt. És ezzel mindjárt magyarázatot is kapott a helyszín: a játék egyik jelenetének környezetét reprodukálták a rendezvényre.

Váratlan fordulatként ezt követően külső helyszínre váltottak a közvetítésben, az egybegyűlteket ugyanis átterelték egy másik helyre. És hogy kitöltsék addig is az időt, pár trailert mutattak, majd az új helyszínen egy újabb zenei produkcióval vezették fel a Ghost of Tsushima bemutatóját. Ezután aztán jött még többek közt a Death Stranding, a Spider-Man, a Remedy új játéka, a Control, és a Resident Evil 2 felújítása. A kapcsolódó híreket az alábbi lista tartalmazza:

A PlayStation VR-os játékok ezúttal is egy külön blokkot kaptak a prezentációban, ezt itt nézhetitek meg:

A Sony PlayStation konferencia tehát nem pörgött, nem volt telerakva ezernyi játékkal, mégis nagyon hangulatos lett. Persze örültünk volna valami nagyobb meglepetésnek is (jó, ott volt a Control meg a RE2), de úgy gondolom, elégedettek lehetünk ezzel így is, hogy a Sony megpróbált eltérni a megszokott formátumtól. (Leszámítva persze a helyszínváltás miatti időhúzást...) ■

hozzászólások (1)

Noggle
Noggle 2018.06.12. 12:56
Nem néztem a "videót", de azt hittem a Days Gone-ról is lesz valami
ajánlott olvasnivaló