Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fear the Wolves

Jön a Fear the Wolves korai változata

Napokon belül megérkezik a Steamre a csernobili battle royale játék.

2018.07.05. 23:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive is kiharapna egy szeletet a battle royale tortából, ezért karolták fel a Survariummal már egyszer elhasaló Vostok Games új projektjét, a Fear the Wolvest. A játék természetesen Csernobil környékén játszódik, itt harcolhatunk a túlélésért a többi játékossal szemben.

A Fear the Wolves azzal kívánja megcsavarni a szokásos battle royale (névre átkeresztelt last man standing) játékmódot, hogy a PvP mellé PvE elemeket is beépít. Ezt a sugárfertőzött zónában mutálódott lények testesítik meg, de az időjárás és a természeti anomáliák is okozhatnak még gondot. Ráadásul a játék végén a kimenekítés sem lesz egy egyszerű mutatvány az ígéretek szerint.

A Fear the Wolves hamarosan megérkezik a Steamre, de első körben csak korai változat formájában. Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy ebben milyen tartalomra lehet számítani, a készítők mindössze annyit árultak el, hogy a S.T.A.L.K.E.R. alapeszenciája jelen lesz. Később pedig rendszeres tartalmi frissítésekkel fogják bővíteni a játékot. Új játékmódra, új játékelemekre (mint a kúszás vagy kihajolás), valamint további fegyverekre, tárgyakra, mutánsokra és időjárási effektekre is számítani lehet majd. De kapunk majd karakterszerkesztőt, hangalapú chatet, visszajátszási funkciót és hasonlókat is.

A Fear the Wolves korai változata július 18-án rajtol el a Steamen, míg a teljes kiadás a tervek szerint valamikor 2019-ben érkezhet meg. A konzolos változat is csak ekkor várható. ■

Fear the Wolves
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fear the Wolves

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló