Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Feudal: MMO

Jelentős frissítést kapott a Life is Feudal: MMO

A fejlesztők a kezdettől fogva hűséges játékosoknak játékon belüli kredittel fejezik ki hálájukat a támogatásért.

2018.07.12. 21:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Life is Feudal: MMO idén januárban jelent meg, és valószínűleg sosem fog a legnagyobb MMORPG-k nyomába érni, azért elég stabil rajongótábort gyűjtött maga köré, hogy a fejlesztő Bitbox stúdiónak megérje továbbra is támogatni.

Ennek köszönhetően a játék a minap megkapta eddigi egyik legfontosabb frissítését, amelyben számos új játékelem debütált. Az egyik legfontosabb újdonság a világok egyesítése, vagyis mostantól mindenki (majdnem) szabadon mászkálhat közöttük. Azért csak majdnem, mert a normál játékosok hetente egyszer utazhatnak közöttük, míg a prémium tagok minden második napon. Megjelentek az istenségek is, összesen tizenkettő, akik mind az élet más és más területét képviselik. Éppen ezért más áldozatot is kell nekik bemutatni, a leghithűbb követőből pedig idővel akár az adott isten pápája is válhat.

Az új arénában a játékosok egymásnak eshetnek és megmérkőzhetnek. A csatákban csak gyalogosan lehet részt venni, egyszerre akár húszan. Az összecsapások tizenkét percig tartanak. Szintén újdonság a helyőrségek megjelenése, amelyekből több típust is lehet építeni. Ezek különböző erőforrásokkal látnak el minket, a vörös (PvP) zónában lévők többek közt rabszolgákkal is. Merthogy mostantól ilyenek is vannak a játékban. A játékosok minden helyőrségükben négy rabszolgát dolgoztathatnak, hogy minél több nyersanyaghoz jussanak.

A fentieken túl még számos kisebb változtatás is helyet kapott a frissítésben, de természetesen a hibajavításokról sem feledkeztem meg a készítők. Ezekről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben. A Bitbox emellett szerette volna megköszönni a kezdettől fogva hűséges játékosoknak a támogatást, ezért számukra játékon belüli kreditben (aranyban) fejezik ki hálájukat. ■

Life is Feudal: MMO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Feudal: MMO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló