Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo Labo Alkotói Verseny

Nintendo Labo Alkotói Verseny

Keresik Európa legnagyszerűbb Nintendo Labo alkotásait és dekorációit.

2018.07.24. 14:48 | GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo a Labo játékaival egészen újszerű formában próbálja előhozni a kreativitást a gyerekekből. Persze maguk a Nintendo Switchen futó játékok is érdekesek, de az egésznek a kartonból kivágható és összeállítható kiegészítő kontroller-elemek adják az ízét. A Nintendo a napokban meghirdette a Nintendo Labo Alkotói Versenyt, amelyre bárki szabadon jelentkezhet, ha úgy érzi, kellő fantáziával és kézügyességgel rendelkezik, hogy ő alkossa meg a legnagyszerűbb Labo játékokat. Három kategóriában lehet nevezni (egyszerre akár többen is): alkotások, dekorációk és gyermekkategória.

Az alkotások kategóriában kifejezetten saját Toy-Con találmányokat várnak, amelyeket kartonból kell elkészíteni a Toy-Con Garage segítségével. A dekoráció kategóriában még inkább szárnyra kaphat a kreativitás, hiszen itt a meglévő Toy-Con elemeket kell a legszebbre, legegyedibbre feldíszíteni. A gyermekkategóriában pedig a 3-11 évesek munkáit várják akár alkotásról, akár dekorációról legyen szó.

A döntősöket minden országban külön zsűri választja ki, akik között kategóriánként egy összeurópai győztest hirdetnek ki. A döntősök mind kapnak egy pár különleges Nintendo Switch Joy-Con kontrollert, egyedi, Nintendo Labo mintázatú külsővel, de lesznek különdíjak is. Emellett minden kategória fődíjasa részesül az alábbi nyereményekben:

  • Egy db különleges Nintendo Switch konzol egyedi, Nintendo Labo mintázatú külsővel.
  • Egy db Nintendo Labo Alkotói Verseny trófea.
  • Egy db különdíj.

Mindhárom kategóriára szeptember 7-ig lehet regisztrálni a Nintendo hivatalos oldalán. Alkotásra fel! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló