Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Heist játékmód a Call of Duty: Black Ops 4-ben

Két ötfős csapat feszül egymásnak egy zsák bankóért, limitált fegyverekkel, élettel és egyebekkel.

2018.08.10. 15:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Treyarch a jelek szerint tényleg komolyan gondolja, hogy megpróbálja kizökkenteni a sok éves monotonitásból a Call of Duty sorozatot. Ezért több merész változtatást is hoznak az ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 4-ben. Ilyen a hagyományos egyszemélyes kampány törlése, valamint a Blackout névre keresztelt battle royale mód behozatala is.

Illetve a minap bemutatták a legújabb játékmódot, amely a Heist nevet kapta. Ebben két ötfős csapat mérkőzik meg egymással, a cél pedig a pályán valahol elrejtett pénzes táska megkaparintása és kimenekítése. Hogy a dolog bonyolultabb legyen egy sima extraction játékmódnál, több nehezítést is bevezetnek. Az egyik, hogy a játékosoknak csak korlátozott élete lesz, vagyis nem lehet a végtelenségig újra feltámadni. A kiütött játékosokat egy rövid ideig még újra lehet éleszteni. Ugyanígy korlátozva lesz a lőszer mennyisége is, bár ezt a pályákon is lehet majd menet közben pótolni. Kezdetben mindenki egyetlen árva pisztollyal indul a játéknak, de a körök során szerzett pénzből később erősebb fegyvereket, páncélokat és perköket is fel lehet majd oldani.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és X1-re, de ezen a hétvégén a zárt és nyílt bétán lehetőség lesz kipróbálni. Konzolokon csak az előrendelők kapnak garantált helyet a tesztre, míg PC-n augusztus 11-től nyílttá válik a béta. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló