Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM Eternal

DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!

Természetesen a QuakeCon 2018-on is kint van az E3-on bejelentett játék.

2018.08.10. 23:15 | GeryG | kategória: Játék

Az idei E3-on a Bethesda show-ján mutatkozott be a soron következő DOOM, amely szakítva a számozási hagyománnyal a DOOM Eternal címet kapta. Akkor csak egy rövidke ízelítőt mutattak nekünk, valamint elhangzott az ígéret: majd a QuakeCon 2018-on bővebben is bemutatják a játékot.

Nos, az említett show elérkezett, a Bethesda pedig tartotta a szavát. A DOOM Eternal az ígéretek szerint sokkal több és változatosabb szörnykavalkádot vág majd az arcunkba, mint az előző játék. Hogy megbirkózzunk a régről ismert lényekkel (mint az Arachnotron, a Pain Elemental vagy az Archvile) és az új szörnyekkel, nekünk is új arzenálra és képességekre lesz szükségünk. Kapunk mindenféle fegyvereket, megnagyobbítható pengét, testünkre szerelhető lángszórót, húskampókkal felturbózott puskát és hasonlókat. Páncélok is lesznek, de ha minden kötél szakad, egyszerűen félre is ugorhatunk egy ránk vetődő szörny elől. Ráadásul a hírek szerint a démonok és más lények sebződése is teljesen megújul.

A legérdekesebb újítás is az ellenséges lényekhez köthető. A DOOM Eternalben ugyanis lehetőségünk lesz nekünk is felvenni valamely szörny alakját és egy más játékos kampányába beleugrani, hogy megkeserítsük az életét. Ugyanezt viszont más is megteheti velünk. Ha pedig igazán meg akarunk izzasztani valakit, akkor szólhatunk a haveroknak, hogy egy kisebb szörny bandát összerittyentve ugorjunk az illető nyakába.

A DOOM Eternal egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, csupán annyi biztos, hogy PC, PlayStation 4 és Xbox One mellett Nintendo Switchre is el fog készülni. Amíg a Bethesda külön előzetest nem tesz elérhetővé, addig nézzétek meg a teljes show felvételén az ide vágó szakaszt 1:09:10-től! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!
DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!DOOM Eternal – engedd szabadjára a démont!
DOOM Eternal
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DOOM Eternal

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló