Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Super Smash Bros. Ultimate

Két új kedvenc a Super Smash Bros. Ultimate-ben

Az év végén Nintendo Switchre megjelenő verekedős játékban Simon Belmont és King K. Rool is szerepelni fog.

2018.08.11. 12:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Nintendo még tavasszal jelentette be, hogy népszerű verekedős játéka idén Nintendo Switchre is meg fog jelenni. Ez lesz a Super Smash Bros. Ultimate, amelyről érdekes új információk érkeztek a napokban.

A játékban a Nintendo sorozatainak legnépszerűbb karakterei esnek egymásnak, a harcosok táborából pedig két újabb szereplőt lepleztek le. Simon Belmont a Castlevania sorozatból ismerhetjük, míg King K. Rool a Donkey Kong Country népszerű főellensége. Mindketten egyedi képességekkel felvértezve szerepelnek majd a játékban, mint választható karakterek.

Lesznek Echo harcosok is, akik valamely ismert karakter képességeivel rendelkeznek, de máshogy néznek ki. Ezeket külön is megjeleníthetjük majd, de akár az eredeti karakterükhöz is társíthatjuk, utóbbi esetben a csata közben bármikor szabadon válthatunk közöttük.

Pályákból sem lesz hiány, rengeteg régi kedvenc tér majd vissza megújult formában, de persze lesznek új helyszínek is, mint Dracula kastélya vagy a New Donk városháza. Pályából az ígéretek szerint száznál is több lesz, de ha ide vesszük a battlefield és omega változatokat, akkor ez a szám a háromszázat is meghaladja. Emellett lesz egy új opció, amelyet bekapcsolva a pályák a csata közben szép csendben átváltoznak körülöttünk.

Ha a pályák számát soknak érzed, mit szólnál a zenékhez? Ezekből ugyanis 900-nál is több kap helyet a játékban, amely összességében 28 órányi hallgatnivalót eredményez. Ugyanígy a játékmódokból is lesz bőven a classic módtól egészen az edzésekig.

A Super Smash Bros. Ultimate december 9-én fog megjelenni kizárólag Nintendo Switchre. Aki szeretné, már most előrendelheti a limitált kiadást, amely mellé egy exkluzív GameCube kontrollert (és hozzá adaptert) is kapunk. ■

Super Smash Bros. Ultimate
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Super Smash Bros. Ultimate

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló