Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heroes & Generals

Eddigi legnagyobb frissítését kapta a Heroes & Generals

A Deploy! Drive! Destroy! frissítés teljesen átalakítja a világháborús akció-stratégia járműves játékmenetét.

2018.10.08. 10:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Square Enix gondozásában 2016-ban jelent meg a Heroes & Generals, a Reto-Moto világháborús akció-stratégiai játéka. Ennek érdekessége, hogy a játékosok madártávlatból és FPS-nézetben is részesei lehettek a csatáknak, hiszen lehettek az egységeket irányító tábornokok, valamint a küldetéseket végrehajtó közlegények is. A játék, bár nem volt tökéletes, megtalálta a maga rajongótáborát, akik most örülhetnek, ugyanis a napokban megérkezett az eddigi legnagyobb frissítés.

A Deploy! Drive! Destroy! címet viselő csomag elsősorban a járműveket érinti, hiszen a játékban szereplő több, mint 70 jármű esett át kisebb-nagyobb módosításokon. Új páncél- és sérülésmodell került a játékba, ennek köszönhetően számítani fog, hogy a páncélosokat hol és hogyan találjuk el. Ezáltal akár meg is béníthatjuk őket, vagy tönkretehetjük a fegyverzetét. Az irányítást is minden járműnél az alapoktól modellezték újra, valamint a játék azt is figyelembe veszi immár, hogy milyen talajon haladunk éppen keresztül. A játékosok mostantól a csata előtt és közben is választhatnak, hogy gyalogosok, felderítők, pilóták, ejtőernyősök vagy harckocsizók szeretnének lenni.

A Heroes & Generals kizárólag PC-re érhető el, de arra ingyen. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Heroes & Generals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heroes & Generals

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló