Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman 2 (2018)

Hitman 2 - Újabb How to Hitman video érkezett

A The Briefcase alcímet viselő videóban kedvenc ügynökünk aktatáskája a főszereplő.

2018.10.29. 21:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mindenki ismer legalább egyet James Bond jellegzetes felszereléseiből, amelyek elsőre mindig valamilyen tök egyszerű tucatholminak tűnnek. Hogy aztán kiderüljön róluk, hogy valójában a legmodernebb álcázott sokkoló, puska, siklóernyő vagy ki tudja, mi lapul az álca alatt.

Nos, a 47-es ügynök jellegzetes fekete aktatáskája nem ennyire agyafúrt szerkezet, de ettől még számos módon tehet jó szolgálatot gazdájának a Hitman 2-ben. Erről szól a néhány hete útjára indított How to Hitman videósorozat negyedik epizódja, a The Briefcase.

A táska ugyanis amellett, hogy a mesterlövészpuskát, fojtóhurkot, hangtompítós pisztolyt vagy épp a feszítővasat gondosan elrejti a fürkész szemek elől, önmagában is fegyverré válhat. Köszönhetően a különösen masszív kialakításának egyetlen jól irányzott suhintással likvidálható vele a figyelmetlen ellenség, de ugyanígy távolról is hatékony – csak jól kell vele célozni. Emellett mutatós darab, így a megfelelő helyszínen „ott felejtve” akár az ellenséges őröknek is szemet szúrhat. Ők pedig gondos katonák lévén szépen be is viszik nekünk a motyót a védett területre, ahová nekünk már csak utána kell lopóznunk, és már kezdődhet is a móka.

A Hitman 2 premierjétől már csak két hét választ el minket, november 13-án PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. ■

Hitman 2 (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman 2 (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló