Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Dead Redemption 2

Megint egy PC-s Red Dead Redemption 2 hír

Ezúttal a játékhoz készült telefonos alkalmazásban találtak jeleket a szemfüles rajongók.

2018.10.29. 22:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A múlt hétvége meglehetősen zsúfolt lehetett mindenkinek, aki szereti a vadnyugatot, rendelkezik egy PlayStation 4 vagy Xbox One konzollal és persze megvásárolta a pénteken megjelent Red Dead Redemption 2-t. A Rockstar Games játéka akkorát robbant, mint egy atombomba, de persze ebből egyelőre csak a konzolosok érezhettek valamit.

Már a bejelentés óta állandóan visszatérő témát szolgáltat a PC-s változat léte vagy nem léte. Időről időre fel is bukkan valamilyen megcáfolhatatlannak vélt bizonyíték vagy legalább egy piciny jel, amely arról tanúskodik, hogy a Rockstar bizony dolgozik a PC-s verzión. Arra már előzetesen is lehetett számítani, hogy a premier után ismét előkerül a kérdés, de arra talán kevésbé, hogy rögtön az első hétvégén. Történt ugyanis, hogy a játékhoz készült iOS-re és Androidra elérhető külső alkalmazást kezdték vizsgálgatni a szemfüles rajongók, akik ki is szúrtak a kódban néhány PC-re utaló részletet.

Persze a Rockstar még egy vállvonásra sem méltatta egyelőre a dolgot, remélhetőleg azért, mert minden idejüket leköti, hogy a PC-s változaton, no és persze a novemberben elrajtoló Red Dead Online-on dolgoznak… ■

Red Dead Redemption 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Dead Redemption 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló