Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Hospital

Mától elérhető a Project Hospital

Újabb kórházmenedzser-játék bukkant fel nagyjából a semmiből.

2018.10.30. 17:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lehet, hogy szép lassan újra eljön a tycoon játékok aranykora? És azon belül lehet, hogy a kórházmenedzser-játékoké is eljön? Sokáig a kórházas téma teljesen lefedetlen maradt (a Surgeon Simulatort most inkább ne vegyük ide…), ám néhány héttel ezelőtt megjelent a Two Point Hospital, amely a klasszikus Theme Hospital szellemi örökösének is tekinthető. Olyannyira, hogy lényegi újdonság nem is nagyon került bele, de legalább a régi humor új köntösbe öltözött.

Most viszont egy újabb játék bukkant fel a Steam kínálatában, amelyben szintén egy egészségügyi intézmény vezetői pozícióját bízzák ránk: ma megjelent a Project Hospital. Mi a legnagyobb különbség a két említett játék között? Hogy utóbbi sokkal komolyabban veszi magát, cserébe kevésbé „szagos és színes”.

A fejlesztők ígérete szerint rendkívül összetett és részletes játékmenetet kapunk, amelyben szó szerint az alapoktól mi építhetjük fel a kórházat, beleértve a belső kialakítást is. Nem marad ki a személyzet kezelése sem a takarítóktól és karbantartóktól az orvosspecialistákig bezárólag. Emellett kapunk sandbox játékmódot, kampányt (ahol több válságban lévő kórházat kell megmentenünk), valamint az oktatómód mellett hat egyre nehezedő küldetést is. A fejlesztők ráadásul a játékos közösség segítségével számos nyelvre – köztük magyarra is – lefordítják a feliratokat, ezek nem sokkal a premier után érkeznek meg egy frissítéssel.

A Project Hospital tehát mától érhető el a Steamen, ahol november 6-ig 10% kedvezmény is jár az árából. ■

előző
következő
Mától elérhető a Project Hospital
Mától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project HospitalMától elérhető a Project Hospital

hozzászólások (1)

Gobiakos
Gobiakos 2018.10.30. 18:15
A Theme Hospital anno óriási szerelem volt nekem, meghatározó játékélményt nyújtott. A leírtak alapján pedig akkor nekem a Two point hospital lesz a befutó ezzel szemben. Köszi az infót! ;-)
ajánlott olvasnivaló