Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadowgun Legends

Eddigi legnagyobb frissítését kapta a Shadowgun Legends

Az idén tavasszal iOS-re és Androidra megjelent ingyenes FPS az ünnepek alkalmából jelentős tartalmi bővítést kapott.

2018.11.06. 10:18 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Madfinger Games stúdiójában készült el a Shadowgun univerzum egyik legújabb játéka, a Shadowgun Legends. A széria kezdettől fogva kifejezetten a mobil platformokat célozta meg, így ez is iOS-re és Androidra érhető el – ingyen. A tavasszal megjelent FPS a napokban megkapta eddigi legnagyobb frissítését, amely számos olyan elemmel bővíti a játékot, amelyeket a játékosok visszajelzései alapján alakítottak ki.

Az egyik legfontosabb újdonság az Infusion rendszer megjelenése, amely a fegyverek és felszerelések fejlesztését teszi érdekessé. Ennek segítségével a régi, már nem használt fegyvereinket szétszedhetjük, az ezekből kinyert nyersanyagokkal pedig az új, aktuálisan használt eszközeinket tudjuk fejleszteni. Ilyen nyersanyagokat természetesen a küldetések során is találhatunk itt-ott.

Elérhetővé vált a Gold Arena is, ahol egészen új környezetben feszülhetünk neki a Tormentnek. Emellett Nitro is új boltot nyitott, ahol a War pontokért cserébe szerezhetünk mindenféle exkluzív holmikat. A nemrégiben elrajtolt Genesys rendszer is számos finomításon esett át. A fentieken túl nem maradhattak el az új felszerelések sem. Négy új legendary szintű (Megalodon, Revenant, Singh’s Song, Liberator) és három új epic szintű (Sundowner, Meltdown, Dobermann) fegyver debütált, egy vadonatúj epic szintű (Phantasm) páncél társaságában. Hat új sisakot (Skulltron, Lazer Hoplite, Dr. Inconvenience, Terminal Gaze, Pathfinder, Skeletal Grin) is kaptunk. Illetve a szokásos hibajavítások és játékmeneti finomítások sem maradtak el.

A Shadowgun Legends frissítésének részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

előző
következő
Eddigi legnagyobb frissítését kapta a Shadowgun Legends
Eddigi legnagyobb frissítését kapta a Shadowgun LegendsEddigi legnagyobb frissítését kapta a Shadowgun Legends

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló