Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SCUM

Frissült a SCUM, megérkezett a Wild Hunter csomag

Rengeteg új tartalom érkezett a túlélőjátékhoz, köztük a vadászíjjal.

2018.11.07. 13:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Croteam is próbára teszi magát a túlélőjátékok piacán, a SCUM korai változata a nyár végén rajtolt el. A világot egyelőre nem sikerült megváltani, de a játék stabil rajongótábort gyűjtött maga köré. A fejlesztők pedig igyekeznek folyamatosan javítani a felmerülő hibákat, valamint időnként új tartalommal frissíteni a játékélményt.

A napokban megérkezett a legújabb frissítés, a Wild Hunter csomag, amely számos újdonsággal kecsegtet. Ezek között a vadászathoz köthető dolgokat is találunk, mint például a vadászíj, amely persze nem csak a szigeten mindenfelé kószáló vadállatok ellen használható. Amikor pedig épp nem a betevő falat megszerzése a cél, hanem egy kis lazítás, akkor elő lehet kapni a vadonatúj bendzsót, gitárt vagy harmonikát, hogy egy kis muzsikával üssük el az időt.

A SCUM Wild Hunter részletes leírását a Steamen olvashatjátok, de a fenti trailert is érdemes lehet megnézni. ■

előző
következő
Frissült a SCUM, megérkezett a Wild Hunter csomag
Frissült a SCUM, megérkezett a Wild Hunter csomagFrissült a SCUM, megérkezett a Wild Hunter csomagFrissült a SCUM, megérkezett a Wild Hunter csomagFrissült a SCUM, megérkezett a Wild Hunter csomagFrissült a SCUM, megérkezett a Wild Hunter csomag
SCUM
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SCUM

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló