Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Hitman 2 (2018)

Érdekelnek a Hitman 2 pontszámai?

Befutottak az első külföldi értékelések, amelyek nagy meglepetést nem okoznak.

2018.11.10. 11:26 | GeryG | kategória: Játékhírek

Bár csak a jövő hét elején érkezik meg a Hitman 2, a külföldi sajtó már most elmondhatta a véleményét a 47-es ügynök következő kalandjairól. Az IO Interactive már a 2016-os első résszel (évaddal) is igen magasra tette a lécet, az ígéretek szerint a folytatás minden tekintetben túlmutat majd elődjén. Hogy ez így lesz-e, azt napokon belül minden rajongó maga derítheti ki, addig viszont némi támpontot adhatnak az alábbi értékelések:

Ha csak a pontszámokat nézzük, akkor nincs okunk aggódni a Hitman 2 minősége miatt. Ha ehhez hozzávesszük az előző rész színvonalát, még kevesebb okunk marad. Az aggodalmak végső eltörlésére pedig november 15-én kerülhet sor, amikor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezik a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Hitman 2 (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hitman 2 (2018)

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2018.11.10. 13:17
Mindenképp optimista vagyok a játékkal kapcsolatban, de valahogy ezekkel a pontszám osztásokkal az a bajom, hogy a legtöbb nagy költségvetésű játéknál a pontszám csúcs valahol 91 körül van, a legalja pedig úgy 65 körül. Vagyis vagy minden nagy költségvetésű játék pont ugyanannyira (nem) jó, vagy pont annyira megoszlanak a vélemények, hogy végül az ég világon semmit nem árulnak el ezek a pontszámok.

ui.: Lásd Battlefield5 pontszámok, épp a minap..
ajánlott olvasnivaló