25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Rajzfilmszerű akció-stratégia lesz a Void Bastards

Az XO18 rendezvényen mutatták be az egyedi látványvilággal és játékmenettel kecsegtető játékot.

Írta: GeryG

Az Irrational Games egykori társalapítója, Jonathan Chey új játékon dolgozik jelenlegi csapatával a Blue Manchu stúdiójában. A Void Bastards olyan játékokból merít ötletet, mint a System Shock 2 vagy a BioShock, ami így már nem is olyan meglepő.

A Void Bastards érdekes játékmenettel kecsegtet, de elsőre tuti, hogy mindenkinek a képregényeket és rajzfilmeket idéző grafika szúr szemet. Ami az első képek és trailer alapján nagyon jól fest.

A játékmenet pedig amolyan keveréke lesz a stratégiáknak és az FPS-eknek. A játékosok egy csapatnyi szökevényt irányíthatnak, akik bejárják az egész Sargasso Nebulát. Űrbéli kalandjaik során mi dönthetjük el, hogy merre menjenek, milyen űrhajókat próbáljanak meg kifosztani és kikkel álljanak le csatázni. Márpedig az űrhajók kifosztása kulcsfontosságú lesz, hiszen kb. csak így lehet majd új ellátmányhoz jutni. Minden űrhajó fedélzete más lesz, nekünk pedig ezeket kielemezve kell megterveznünk a küldetéseinket. Rajtunk áll, hogy először a hajó biztonsági rendszerét iktatjuk ki vagy inkább az erőforrásait állítjuk helyre. Lesz eszközkészítés is, amely szintén az összegyűjtött nyersanyagokra támaszkodik. Hogy miféle fegyvereket és eszközöket kalapálunk belőlük, megint csak rajtunk áll.

A Void Bastards nagyjából 12-15 órás kampányt ígér. A játék a tervek szerint valamikor 2019 elején érkezhet meg PC-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Void Bastards
  • Void Bastards
  • Void Bastards
  • Void Bastards
  • Void Bastards
  • Void Bastards
  • Void Bastards
  • Void Bastards

Void Bastards

Platform:

Fejlesztő: Blue Manchu

Kiadó: Humble Bundle

Megjelenés:
2019. PC
n/a: X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!