Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Superman: World’s Finest a Rocksteady Studios új játéka?

Superman: World’s Finest a Rocksteady Studios új játéka?

Egyre több jel utal rá, hogy a Batman: Arkham játékok alkotója ismét egy DC-szuperhős sztoriját dolgozza fel.

2018.11.29. 11:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rocksteady Studios neve sokak számára egyet jelent a modernkori szuperhősös játékok egyik stílusteremtőjével. Ez nem is kétséges, hiszen a Batman: Arkham széria egyértelműen kiemelkedik a szuperhősös játékok egyébként meglepően piciny tömegéből.

A stúdió, ha nem számítjuk a játéknak csak jóindulattal nevezhető Batman: Arkham VR-t, akkor 2015 óta nem jelentkezett új alkotással, de ez persze nem azt jelenti, hogy nem is dolgoznak semmin. Bár hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, az utóbbi időben egyre több pletykát hallani (és olvasni) arról, hogy a csapat nem szakad el a szuperhős témától. Sőt, nem szakad el a DC univerzumtól sem. A következő játékuk ugyanis a Superman: World’s Finest lehet, legalábbis a szóbeszédek szerint.

E szóbeszédek először az idei E3 előtt röppentek fel, amikor egy szivárogtató arról számolt be, hogy a stúdió egy nyílt világú játékon dolgozik, benne három játszható karakterrel: Supermannel, Batmannel és Robinnal. Az E3-on végül semmilyen bejelentésre nem került sor, most azonban egy gépigényekre szakosodott portálon bukkant fel újból a cím, mellette a stúdió megjelölésével.

Hogy végül az egészből mennyi válik valóra, mennyi nem, az egyelőre a jövő zenéje. Ha eljön az idő, úgyis minden részletre fény derül. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló