Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operations 3

Jövő héten érkezik a játék második évadának harmadik frissítése, benne egy sor új tartalommal.

2018.12.04. 15:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft közzétette a legfontosabb részleteket a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands második szezonjának harmadik frissítéséről. A Special Operations 3 névre keresztelt csomag természetesen a hibajavításokon túl egy sor új tartalommal próbálja meg fenntartani a játék iránti érdeklődést.

Megérkezik például a Photo mód, vagyis a napjainkban rengeteg más játékban is elérhető beépített képkészítő funkció. Ennek segítségével elkaphatjuk az események leglátványosabb pillanatait, majd azokat különböző effektek és beállítások segítségével még mutatósabbá varázsolhatjuk. A végeredményt pedig megoszthatjuk a többi játékossal is.

A kooperatív módhoz egy vadonatúj küldetés, míg a kompetitív játékmódhoz két új pálya érkezik. Utóbbihoz két új karakterosztály is várható, de ezek első körben csak a Year 2 Pass előfizetői számára lesznek elérhetőek. Ők jövő héten, december 11-én próbálhatják ki a két új harcost, míg a többi játékosnak december 18-ig kell várni a lehetőségre.

A fentieken túl közel száz új elemmel bővül a játék áruházának kínálata is, illetve PC-n december 11-én rajtol el egy toborzás is. A játékosok meghívhatják barátaikat, hogy csatlakozzanak hozzájuk a játékban. Minél több embert vesznek rá, hogy megvásárolják a játékot, annál több Battle Crate üti a markukat, de persze a meghívott játékosok is számíthatnak jutalmakra. Ez a lehetőség 2019. február 11-ig tart. ■

előző
következő
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operations 3
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operations 3Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operations 3
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló