Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Unreal Tournament (2015?)

Lelőtték az új Unreal Tournamentet

Az Epic Games mostantól csak a Fortnite-ra kíván összpontosítani, ezért a maradék csapatot is átirányították ehhez a projekthez.

2018.12.05. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Epic Games neve a hősidőkben szépen egybeforrt az Unreallel, valamint az Unreal Tournamenttel. Azok még más idők voltak, sajnos manapság ez a típusú multiplayer lövölde már nem vonz akkora tömegeket. Ennek ellenére a stúdió még 2014-ben bejelentette, hogy készül az új UT, ráadásul az egész projektet a rajongókkal közösen öntenék formába. A játék így ingyenessé is vált, és nem sokkal a bejelentés után már volt is belőle kipróbálható változat, amelyhez lassan, de biztosan jöttek a frissítések.

Sajnos 2017 nyara óta azonban már nem érkezett több javítócsomag, az Unreal Tournament rajongói pedig egyre inkább aggódhattak, hogy mi lett/lesz a játékkal. A dolog hátterében ugyanis a Fortnite battle royale módjának hatalmas sikere húzódik meg. Mivel ez a játék jelenleg az egyik legnépszerűbb a piacon, nem meglepő, hogy az Epic Games is erre fordítja a legnagyobb figyelmet. Akkorát, hogy idén szeptemberben az addig az Unreal Tournamenten dolgozó csapat nagy részét át is irányították a Fortnite-hoz.

Cikkajánló
Három videóban mutatják be, hogyan készül a játék egyik pályája.
» Olvasd el!

Ma pedig megérkezett a hivatalos bejelentés is: a maradék gárda is immár a battle royale játék támogatásán fáradozik, ezért az Unreal Tournament további fejlesztését határozatlan időre felfüggesztették. Vagyis lényegében törölték a projeketet. ■

Unreal Tournament (2015?)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Unreal Tournament (2015?)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló