Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Metro Exodus

Metro: Exodus sztori trailer Anna szemszögéből

A Deep Silver az új előzetessel együtt felfedte a Metro Saga Xbox One X Bundle-t is.

2019.01.09. 13:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő egy hónap, és megjelenik a 4A Games következő akciójátéka, a Metro: Exodus. A sorozat új epizódja elég ígéretesen fest mind grafika, mind hangulat terén. Előbbiért többek közt az NVIDIA RTX kártyái is felelősek, hiszen egy ilyen birtokában elég látványos effektek teszik majd még szebbé a játékot. Utóbbiért pedig a Metro univerzum világa és történetei vállalják a garanciát.

A minap érkezett is egy vadonatúj előzetes, amely a történetbe avat be minket egy picit mélyebben. A sztori természetesen ismét Artyom kalandjait meséli el, aki egy csapat élén fedezi fel a moszkvai metrón túli elpusztult világot. E csapat egyik tagja Anna, a mesterlövész, aki történetesen Artyom felesége is. Az ő szemszögén keresztül láthatjuk most az eseményeket. A hírek szerint ez a trailer csak az első a premierig várható sorozatból.

A Metro: Exodus PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni február 15-én. Ám a Deep Silver kiadó készül egy új csomaggal is, ez lesz a Metro Saga Xbox One X Bundle. Ebben egy 1 TB-os Xbox One X, valamint a teljes Metro trilógia megtalálható lesz, vagyis a Metro 2033 Redux, a Metro: Last Light Redux és persze a Metro: Exodus is. ■

Metro Exodus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Metro Exodus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló