Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pumped BMX Pro

Februárban jelenik meg a Pumped BMX Pro

Februárban jelenik meg a Pumped BMX Pro Egy kis árkád bringázás egy egyszemélyes stúdiótól.

2019.01.11. 11:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bringás játékból – leszámítva a minden évben megjelenő Pro Cycling Manager/Tour de France szériát – nem sok van, de ez mostanában picit változni látszik. Egyrészt tavaly jelent meg a Descenders, másrészt hamarosan érkezik a Pumped BMX Pro. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy utóbbi a 2015-ös Pumped BMX felturbózott folytatása. De miről is van szó?

A Pumped BMX Pro egy árkád bringás játék, amelyben oldalnézetben irányíthatjuk tizenöt biciklis mutatványait. A dolog nagyban hasonlít a Trials szériához, csak épp itt egy BMX-szel hajthatunk végre egyre nyaktörőbb ugratásokat – amelyek gyakran valóban nyaktörő esésekkel érnek véget. A játék egyik érdekessége, hogy egyetlen ember dolgozik rajta a Yeah Us! Games stúdiójában. Az elődhöz képest teljesen megújult a látványvilág és a fizikáért is új motor felel. Tartalom terén sem lehet okunk panaszra, hiszen kapunk bringaszerkesztőt, 40 látványos trükköt tanulhatunk meg és 60 egyre nehezedő pályát teljesíthetünk.

A Pumped BMX Pro PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre fog megjelenni február 7-én. ■

előző
következő
Februárban jelenik meg a Pumped BMX Pro
Februárban jelenik meg a Pumped BMX ProFebruárban jelenik meg a Pumped BMX ProFebruárban jelenik meg a Pumped BMX ProFebruárban jelenik meg a Pumped BMX ProFebruárban jelenik meg a Pumped BMX ProFebruárban jelenik meg a Pumped BMX ProFebruárban jelenik meg a Pumped BMX Pro
Pumped BMX Pro
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pumped BMX Pro

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló