Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy’s The Division 2 sztori trailer és privát béta

Februárban pár napig ki lehet majd próbálni a játékot, amely aztán márciusban rajtol el.

2019.01.17. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft szeret többnyire jól bejáratott franchise-okat vinni, és viszonylag ritkán vágnak bele vadonatúj IP-kbe. De szerencsére megtették ezt 2016-ban a Tom Clancy’s The Divisionnel, amely a kezdeti döcögés után apránként egyenesbe került és egy jó kis online kooperatív akció-szerepjátékká nőtte ki magát. Idén, három évvel később pedig már készülhetünk is a folytatás premierjére.

A Tom Clancy’s The Division 2 elhagyja New York havas utcáit, hogy egy sokkal zöldebb tavaszias-nyárias Washingtonba tegye át az eseményeket. Mi persze most is az ügynökség különleges katonáit fogjuk alakítani, akik azért harcolnak, hogy valahogy megakadályozzák az ország és a társadalom végérvényes széthullását. Márpedig a mindenfelé megalakuló kisebb-nagyobb szervezetek, csoportosulások és frakciók mind a gyengék elnyomásával próbálnak kellő hatalomra szert tenni, hogy megdöntsék a kormány maradékát is. Ezek közül az ellenséges frakciók közül a The Division 2-ben hárommal kell majd farkasszemet néznünk:

  • True Sons: A paramilitáris egység a csatában szerzett jártasságára és az elsöprő tűzerejére épít, ezáltal dominálva ellenfeleit és kibővítve az uralma alá tartozó területeket. Okosak és szervezettek: vezetőjük egy egykori JTF tiszt, akinek könyörtelensége és rátermettsége veszedelmes ellenséggé teszi.
  • Hyenas: Fosztogatók lazán szervezett csoportja, akik erőszakkal és megfélemlítéssel tartják rettegésben a civileket. A hedonisztikus fosztogatók mindent ellopnak és elpusztítanak, amit csak lehet, megvonva ellenfeleiktől az értékes nyersanyagokat. A hiénákat a legerősebb banditákból álló tanács irányítja.
  • Outcasts: Elkeseredett túlélők akik a rájuk kényszerített karantén kiötlői, és az ezt végignéző társadalom ellen esküdtek fel. Karizmatikus, vérszomjas vezetőjük úgy hiszi, hogy mindenki bűnrészes, és arra biztatja követőit, hogy betegség terjesztésével és könyörtelen gyilkosságokkal büntessenek meg mindenkit.

Emellett a Ubisoft felfedte, hogy mikor rajtol el a The Division 2 privát bétája, amelyre két úton lehet bekerülni. Aki biztosra akar menni, az előrendelheti a játékot, ezzel garantált helyet kap a teszten. Aki inkább kockáztat vagy még nem teljesen biztos benne, hogy végül megvenné a játékot, az a hivatalos oldalon regisztrálhat, aztán marad a reménykedés.

A Tom Clancy’s The Division 2 privát bétája február 7-11. között kerül megrendezésre PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt, míg a teljes játék március 15-én érkezik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's The Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló