Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steel Division 2

Steel Division 2 dátum és trailer

Áprilisban folytatódik a világháborús stratégia, amely vadonatúj előzetest is kapott.

2019.02.04. 13:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Eugen Systems lassan célegyenesbe ér a 2017-es Steel Division: Normandy 44 folytatása, az egyszerűen csak Steel Division 2-re keresztelt stratégiai játék fejlesztésével. Ezúttal a második világháború keleti frontja felé fordulunk, hogy részt vegyünk a vörös hadsereg ellentámadásában.

A játék egyik fontos újdonsága, hogy immár körökre osztva irányíthatjuk csapatainkat a fehérorosz vidéken, majd a tényleges összecsapásokban már ismét valós időben vehetünk részt. A fejlesztők reményei szerint ezzel új szintre emelhetik a játék stratégiai-taktikai oldalát. A kampány során 25 pályát teljesíthetünk, amelyeken az új kártya-alapú rendszerben összeállított alakulatokkal mérhetünk csapást az ellenséges egységekre.

A fejlesztők már az utolsó simításokat végzik a játékon, amely így április 4-én landolhat a boltok polcain. A dátum mellé egy rövidke előzetes is érkezett, amely a Back to War DLC-t mutatja be. Ez az első játék tulajdonosainak ingyen lesz elérhető, míg a többiek némi extra pénzmagért cserébe kaphatják meg. A csomagban az első játékban is szereplő 350 exkluzív egység és hadosztály kap helyet. ■

Steel Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Steel Division 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló