Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Apex Legends

Titanfall battle royale? Apex Legends!

Ma rajtol el a Respawn Entertainment ingyenes battle royale játéka.

2019.02.04. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2014-es Titanfall még nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket, de az akkor első játékos Respawn Entertainment tanult a hibáiból. A 2016-os folytatás, a Titanfall 2 pedig már kimondottan jól sikerült, szépen teljesített a kritikusok és a játékosok szemében is. A két iOS-re és Androidra szánt mellékágról most ne beszéljünk…

A Respawn Entertainment ma új játékkal jelentkezett, ám ezt korábban nem vezették fel különösebb csinnadrattával. Az EA még tavaly regisztrálta be az Apex Legends címet, valamint készített egy weboldalt hozzá, ám ez egyelőre máshova navigál. Mától viszont elérhető a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. De miről is van szó?

Természetesen a napi trendet meglovagolandó egy battle royale játékról, abból is a sokkal népszerűbb ingyenes változatról. Mindezt a Titanfall játékuk világába ültették a készítők. A múlt héten az EA meghívott Los Angelesbe néhány népszerű streamert és esport-játékost, hogy teszteljék a játékot. Ők pedig a beszámolók szerint elégedetten, kellemes emlékekkel távoztak.

Az Apex Legends a hírek szerint tartalmazni fog mikrotranzakciót és lootboxokat, de ez kozmetikai elemekre korlátozódik majd. A szervereken legfeljebb 60 játékos csaphat össze egymással, akik háromfős csapatokat is alkothatnak.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az Apex Legends ma este öt órakor rajtol el. ■

Apex Legends
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Apex Legends

hozzászólások (1)

Magie
Magie 2019.02.05. 14:45
Ez egy újonnan induló Apex Legends Discord szerver kizárólag magyaroknak.
- Csapatkereső
- Hírek, Frissítések
- Stream megosztás
- Youtube megosztás

Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online!
https://discord.gg/3Ee4spM
ajánlott olvasnivaló