Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warface

Nem a Crytek fejleszti tovább a Warface-t

A játékkal foglalkozó csapat kivált a stúdióból, és saját céget alapítva új irányba tolná tovább az ingyenes akciójáték szekerét.

2019.02.13. 12:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Warface nem tartozik a legismertebb játékok közé, pedig alapvetően nincs baj vele. A Crytek ingyenes FPS-e évek óta elérhető immár több platformra is, 2013-as premierje óta pedig jelentős változásokon ment keresztül. Dacára a Cryengine nyújtotta grafikai színvonalnak és az ingyenességnek, a játék mégsem tudott igazán széles tömeg számára is közismertté válni, ugyanakkor máig megtartotta a maga szilárd rajongótáborát.

A Crytek folyamatosan dolgozott a játékon, bővítette, finomította, javítgatta. Ez azonban mostantól másképp lesz, ugyanis a Crytek nem fejleszti tovább a Warface-t. Ennek oka, hogy a játékkal foglalkozó csapat kivált a cégből, és Blackwood Games néven saját stúdiót alapított. A hírek szerint a csapatnak elég konkrét elképzelései vannak a Warface jövőjével kapcsolatban, de ezeket egyelőre nem osztották meg a rajongókkal. Mindössze annyit árultak el, hogy olyan irányba terelgetnék tovább a projektet, ami megegyezik a rajongói elvárásokkal. Az viszont már egy másik kérdés, hogy a kiválás és saját stúdió alapítás milyen formában befolyásolja majd a játék anyagi támogatását, illetve a készítők milyen formában kívánnak pénzhez jutni belőle. ■

Warface
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warface

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló