Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Trials Rising

Közeleg a Trials Rising nyílt bétája

Napokon belül letölthetjük a béta kliensét, majd nem sokkal később már bele is kóstolhatunk a motoros őrületbe.

2019.02.16. 19:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft a két nagy durranás – Far Cry New Dawn és Tom Clancy’s The Division 2 – mellé még egy ígéretes premierrel készül az idei tavaszra. Ez pedig nem más, mint az oldalnézetes motoros széria új része, a Trials Rising. A sorozat immár öt éve nem kapott új epizódot, hiszen a Trials Fusion 2014-ben jelent meg.

A Ubisoft a minap felfedte, hogy a premier előtt mikor lesz lehetőségünk nyeregbe pattanni, hogy utána az akadályok valamelyikén garantáltan nyakunkat szegjük. A játék ugyanis kap egy nyílt bétát, amely február 21-én rajtol majd el. Hogy a töltögetéssel ne menjen el felesleges idő, a szükséges fájlokat már február 19-től le lehet majd tölteni.

A nyílt béta során tizennyolc pályát teljesíthetünk, amelyek között a nagyon egyszerűtől a nagyon nehézig mozog majd a skála. A pályák közül nyolc a multiplayer módban is elérhető lesz, míg motorból ötöt próbálhatunk ki: Squid, Rhino, Mantis Helium és Tandem – utóbbi kétszemélyes, érdekes mókának ígérkezik. A bétában kipróbálhatjuk a beépített szerkesztőt is, amelyben kétezer különböző matricát aggathatunk járgányunkra.

A Trials Rising nyílt bétája február 25-ig tart majd, és mindegyik platformon elérhető lesz. A teljes játék pedig egy nappal később, február 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Trials Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Trials Rising

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló