Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy’s The Division 2 limitált technikai teszt PC-n

A Ubisoft egy nagyon szűk rétegnek holnap újra lehetővé teszi, hogy egy picit bolyongjon Washington utcáin.

2019.02.20. 15:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ma van az a nap, amikor ugyanolyan messze vagyunk a Tom Clancy’s The Division 2 zárt és nyílt bétájától, hiszen előbbi épp kilenc nappal ezelőtt ért véget, míg utóbbi pontosan kilenc nap múlva rajtol el. De nem mindenkinek.

Van ugyanis egy maréknyi szerencsés kiválasztott, akik már holnap visszatérhetnek egy picit kalandozni Washington utcáira. A Ubisoft kizárólag PC-n tart egy elég szűk körnek elérhető újabb zárt bétát, ám ebben ezúttal kifejezetten technikai módosításokat fognak tesztelni. A kiválasztott játékosok (a rendszer teljesen véletlenszerűen válogatja össze a résztvevőket, így a tesztre semmilyen úton nem lehet garantálni a bejutást) nagyjából ugyanazt a tartalmat kapják, mint a korábbi zárt bétán, mindössze az end game és a kompetitív játékmódok maradnak ki. A teszt csupán két napig fog tartani, vagyis február 21-22-én zajlik majd.

A Tom Clancy’s The Division 2 nyílt bétája március 1-től 4-ig fog tartani, majd a teljes játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is március 15-én érkezik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's The Division 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's The Division 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló