Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow of the Tomb Raider

Megjelent a Shadow of the Tomb Raider: The Serpent’s Heart

Szíts börtönlázadást, hogy a balhé közepette megszerezhesd a kígyóisten fejét.

2019.03.07. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Square Enix és az Eidos Montreal elkészült a Shadow of the Tomb Raider legújabb kiegészítőjével, megjelent a The Serpent’s Heart. Ebben Lara ismét veszélyes kihívások elé néz, egészen pontosan be kell hatolnia egy ellenséges erődbe, majd ott börtönlázadást szítania.

A csetepaté közepette szembeszállhat az ördögi Kukulkan szektával, majd átverekedheti magát a Slayer’s Gauntlet csapdáin, hogy végül megkaparintsa a kígyóisten fejét.

A kiegészítő új challenge tombot hozott magával, amelynek teljesítésével feloldhatjuk a divine bounty képességet, amellyel minden legyőzött ellenség után több aranyat kapunk. Kapunk továbbá egy Dragon Scales kosztümöt is, ezt viselve jobb védelmet kapunk a tűz ellen, nem fogunk botladozni, illetve az életerőnk is gyorsabban töltődik vissza. Végül pedig a Serpent Lash íj extra tűzsebzést is okoz.

A kiegészítővel együtt frissült a játék is, ezzel pedig a score attack és time attack játékmódokban is elérhetővé váltak a Judge’s Gaze, az Underworld Gate, a Howling Caves, a Path of Battle, a Temple of the Sun, a Sán Cordoba, az Ancient Aqueduct és a Thirsty Gods pályák.

Cikkajánló
Shadow of the Tomb Raider
„Welcome to the jungle, we’ve got fun and games!” – avagy a két füstölgő stukkercső újra Peruban villámlik.
» Olvasd el!

A Shadow of the Tomb Raider PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el. ■

Shadow of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow of the Tomb Raider

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló