Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MotoGP 19

Júniusban jön a MotoGP 19

A Milestone ígérete szerint a sorozatot megreformáló epizód érkezik idén nyáron.

2019.03.13. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az olasz Milestone stúdiója idén sem hagyja cserben a gyorsasági motorsport szerelmeseit, a minap bejelentették, hogy készül a MotoGP 19. A sok éves múltra visszatekintő sorozatnak voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyei, de a fejlesztők ígérete szerint idén nagyon érdekes újdonságokra számíthatunk.

Ezek közül az egyik legfontosabb a neurális hálózatokon alapuló mesterséges intelligencia beépítése, amelyben a téma egyik szakértőjének számító Orobix csapata is besegít. Ha ez valóban úgy fog működni, ahogy azt az elmúlt két év fejlesztése sejteti, akkor minden korábbinál nehezebb dolgunk lesz az MI ellen, az ugyanis nagyon életszerűen fog viselkedni a futamok alatt. Teljesen megújítják a multiplayer játékmódot is, amelyben ezúttal már dedikált szervereken csaphatnak össze a játékosok. Kapunk race director módot is, hogy egyedi kihívások elé állítsuk barátainkat.

Aki pedig a régi idők legendáit szereti, azok az újra visszatérő historical challenge játékmódot választhatják, ahol korábbi legendás versenyzők híres futamait élhetik át. Végül pedig érdemes megemlíteni az új bajnokságot is: a FIM Enel MotoE World Cup olyan motorbiciklik versenyét takarja, amelyek zéró emissziós motorokkal vannak felszerelve.

A MotorGP 19 a tervek szerint június 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a Nintendo Switch változat néhány héttel később követheti. ■

előző
következő
Júniusban jön a MotoGP 19
Júniusban jön a MotoGP 19Júniusban jön a MotoGP 19Júniusban jön a MotoGP 19Júniusban jön a MotoGP 19Júniusban jön a MotoGP 19Júniusban jön a MotoGP 19
MotoGP 19
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MotoGP 19

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló