Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RollerCoaster Tycoon Adventure

PC-re is megjelent a RollerCoaster Tycoon Adventure

Az Atari még egyszer nekifut a vidámparkos bulinak.

2019.03.22. 10:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Emlékezhetünk még, hogy néhány évvel milyen csúnya verésbe szaladt bele az Atari, amikor megjelent a RollerCoaster Tycoon World. Nem elég, hogy a játék önmagában is igen csúfosan leszerepelt (a Steames 25%-os tetszési index sok mindenről árulkodik), de még ugyanabban az évben – gyakorlatilag szinte napra pontosan ugyanakkor – jelent meg a Planet Coaster is, amely viszont szenzációs lett.

Az Atari azonban nem mondott le róla, hogy ők legyenek a vidámpark-menedzser játékok királyai. Ezért elkészítették legújabb játékukat, a RollerCoaster Tycoon Adventure-t, amely tavaly év végén jelent meg Nintendo Switchre. Most pedig PC-re. A játékban a régről ismert játékmenetet kapjuk meg ismét, ám kiegészítve egy új Adventure játékmóddal. Ebben mindig véletlenszerű eseményeknek megfelelően kell a parkunkat formálni, alakítani és menedzselni. Ehhez ismét százával állnak rendelkezésünkre a különféle játékok és hullámvasutak, de természetesen magunk is tervezhetünk sajátot. Visszatérnek a küldetések és a szabad játék is.

A PC-s változat teljes mértékben a Nintendo Switch játék portolása, kiegészítve egér- és billentyűzettámogatással. Sajnos a konzolos változat elég középszerűre sikeredett, így erősen kérdéses, hogy a most megjelent PC-s kiadás mennyire válthatja meg a világot… Ja, és (egyelőre) kizárólag az Epic Games Store kínálatában szerepel. ■

előző
következő
PC-re is megjelent a RollerCoaster Tycoon Adventure
PC-re is megjelent a RollerCoaster Tycoon AdventurePC-re is megjelent a RollerCoaster Tycoon AdventurePC-re is megjelent a RollerCoaster Tycoon AdventurePC-re is megjelent a RollerCoaster Tycoon AdventurePC-re is megjelent a RollerCoaster Tycoon Adventure

hozzászólások (3)

Lacko
Lacko 2019.03.22. 10:32
Ez a grafika - Planet Coasterhez képest - már-már röhejes.
Az, hogy tile-alapú, azaz nem folyamatos a terep, lehet egyszerűsítés mondjuk gyerekeknek, mert így könnyebb építkezni. Bár lehet, hogy a mai gyerekek hamarabb beletanulnak a négyzetektől szabad szerkesztésbe.
Már egy ideje nem követem az RTC sorozatot, de arra nem gondoltam, hogy ennyire le vannak maradva a Planet Coastertől.

Az meg vicces, hogy amiért lehúzták a játékosok a Steamen, akkor megyek az Epic-re...
Skorpio90
Skorpio90 2019.03.22. 11:14
Hihetetlen, mit balfaszkodik az Atari ezzel a sorozattal. Ha ennyire sajnálják rá a pénzt - mert ez nyilvánvaló - akkor sokkal jobban járnának, ha az első két részt vennék elő, és remasterelnék, neadj' isten remake-elnék egy pofás 3D-s környezetbe, de a játékmechanikához nem nyúlnának hozzá.
vandorr
vandorr 2019.03.22. 15:18
Gyorsan bedobták 30euróért Epic Storeba, ahol se értékelés, se rating, se megjegyzés.
ajánlott olvasnivaló