Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A PlayStation Plus 2019. áprilisi kínálata

A PlayStation Plus 2019. áprilisi kínálata

Az új rendszer bevezetésével immár csak két játékot kapunk ingyen, ezúttal a…

2019.03.29. 12:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jövő héten már áprilist írunk, így a Sony elérkezettnek látta az időt, hogy felfedje a PlayStation Plus előfizetőknek szánt ingyenes játékok következő listáját. Ahogy azt korábban előre jelezték, idén márciustól nem szerepelnek többet PlayStation 3 és PlayStation Vita játékok a kínálatban, így némileg lecsökken az ingyenes tartalom mennyisége is.

Cserébe igyekeznek olyan játékokat választani hónapról hónapra, amelyek nagyobb célközönséget is érdekelhetnek. Így áprilisban két akció-szerepjátékot kaphatunk meg ingyen. Az első a Conan Exiles, amelyben megalkothatjuk saját erődítményünket a barbár fennsíkon akár kooperálva másokkal, akár harcba szállva velük. A másik játék már egy modernebb közegbe repít, a The Surge-ben különböző testpáncélokat ölthetünk magunkra, hogy legyőzzük a CREO kutatóállomáson elszabadult robotokat. Hogy hosszú távon is legyen esélyünk, a róluk leszaggatott alkatrészeket újra felhasználhatjuk.

A PlayStation Plus ingyenes játékainak listája április 2-án frissül, így még van pár napotok, hogy a márciusi kínálatból megkaparintsátok a The Witnesst és a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló