Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Újabb The Dark Pictures Anthology: Man of Medan fejlesztői napló

Újabb The Dark Pictures Anthology: Man of Medan fejlesztői napló Óceánt modellezni nehéz dolog. Viharos óceánt meg még nehezebb.

2019.03.29. 18:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha minden jól megy, idén nyáron jelenik meg a Supermassive Games következő horrorjátéka, a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. A stúdió korábban kizárólag PS4-re készített játékokat, amelyek kevés kivételtől eltekintve mind remekül sikerültek. Ám a The Dark Pictures Anthology epizódjai már multiplatform alkotások lesznek.

Az első történet a Man of Medan lesz, amelyben néhány fiatal egy tenger közepén hánykolódó kísértethajóra merészkedik fel, hogy ott aztán nagyon gyorsan megbánják e tettüket. A stúdió eddig egy fejlesztői naplóval szolgált, amelyben két videóra bontva mutatták be a történetnek otthont adó Medan hajóroncsot. Most pedig megérkezett a második fejlesztői napló első felvonása.

Ebben kifejezetten az óceán játssza a főszerepet, a fejlesztők arról mesélnek, miként igyekeznek realisztikusan lemodellezni a hatalmas hullámok viselkedését, illetve azok hatását a hajókra és az azokon utazókra. Emellett arról is szó esik, hogy a fizikai modellezés mellett a hangeffektekre is mennyire odafigyelnek. ■

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló