Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Folytatódik a The Dark Pictures Anthology – Man of Medan boncolgatása

Befutott a második fejlesztői napló második fele, tovább mesélnek az óceánról és a hajókról.

2019.04.05. 10:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Supermassive Games néhány nappal ezelőtt jelentkezett a The Dark Pictures Anthology – Man of Medan második fejlesztői naplójával. Ahogy az első ilyen bemutatót, úgy ezt is két részletre bontották.

A második napló első felében a viharos tenger megalkotásáról, a fizikáról, a hajók mozgásáról és mindezek hangeffektjeiről meséltek nekünk. A minap pedig befutott a második fejlesztői napló második fele is, amelyben tovább folytatják a játék készítésének bemutatóját.

A videóban továbbra is az óceán áll a középpontban, ám ezúttal főleg a kamerahasználatról, valamint a hangulat megteremtéséhez használt megoldásokról hallhatunk. A csapatnak különösen komoly kihívást jelentett a búvárkodós jelenetek elkészítése, hiszen a fizika és a mozgás a vízalatti környezetben egészen más, éppen ezért az animációk elkészítése is nehezebb.

A The Dark Pictures Anthology – Man of Medan sajnos továbbra sem rendelkezik pontos premierdátummal, de a tervek szerint valamikor nyáron érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló