Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pax Nova

Új előzetesen a Pax Nova

A tavaly ősszel bejelentett 4X stratégia először mutatja meg magát mozgás közben.

2019.04.08. 18:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Iceberg Interactive még tavaly ősszel jelentette be, hogy a Greywolf Entertainment stúdiójában új játék formálódik, a Pax Nova tovább bővíti majd a kiadó egyébként sem szegényes 4X stratégia kínálatát.

A játék eddig nem nagyon mutatta meg magát a közönségnek, holott az első becslések még arról szóltak, hogy a korai változat már tavaly decemberben megérkezik a Steamre. Nos, ehhez képest elég sokat csúszik a projekt. Mindenesetre a csapat keményen dolgozik, munkájukból pedig most egy bő nyolcperces játékmenet-bemutató is készült. Ebben egy picit be is vezetnek minket a terjeszkedés, a felfedezés és a diplomácia rejtelmeibe.

A játékban három fajon belül több frakció közül lehet majd válogatni, különböző világokban városokat emelhetünk, új technológiákat fejleszthetünk ki, kapcsolatba léphetünk más frakciókkal, akikkel vagy háború vagy diplomácia útján alakíthatjuk a kapcsolatunkat. A Pax Nova korai változata egyelőre nem kapott premierdátumot, de jelen állás szerint valamikor az év második felében várható. ■

Pax Nova
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Pax Nova

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló