Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite V2

Dátumot kapott a Sniper Elite V2 Remastered

A Rebellion egy összehasonlító trailert is készített az eredeti és a felújított kiadásról.

2019.04.10. 15:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rebellion néhány héttel ezelőtt picit elkapkodva jelentette be, hogy felújítják 2012-es játékukat, jön a Sniper Elite V2 Remastered. Karl Fairburne, a sorozat állandó főhőse ebben a V2-es rakéta szabotázsához köthető küldetéseket hajt végre, célja pedig a rakéta kifejlesztésével megbízott mérnökök és tisztek likvidálása.

A játék felújított kiadása lényegében minden elemében meg fog szépülni. Nem csak 4K-s felbontást és HDR-támogatást kapunk, de felújítják a textúrákat, a szereplők, a tereptárgyak, járművek és fegyverek modelljeit, valamint a renderelés és az effektek is modernebb kivitelezést kap.

Tartalom terén is várható megújulás: kapunk hét új játszható karaktert a Zombie Army szériából, részletes fotó módot, valamint egy kibővített multiplayer részt is. Ebben PC-n, PS4-en és X1-en egyszerre akár tizenhatan is egymásnak eshetünk, míg Nintendo Switchen csak nyolc játékos csatázhat együtt. Természetesen az összes korábbi DLC is elérhető lesz a játékban.

A Sniper Elite V2 Remastered előbb érkezik, mint azt sokan gondolták, ugyanis már május 14-én meg fog jelenni. PC-re és PlayStation 4-re már most elő is lehet rendelni, míg ez az opció Xbox One-on és Nintendo Switchen április 24-től lesz elérhető. ■

Sniper Elite V2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Elite V2

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2019.04.10. 20:49
Akinek az eredeti játék megvan, annak töredék áron lehet megvásárolni - Steamen legalábbis. Bár, ez a töredék ár is 10Euró, amit azért sokallok kissé. De persze előrendeltem azonnal...
ajánlott olvasnivaló