Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands 3

Mi az a Borderlands 3 ECHOcast Extension?!

A játékot speciálisan felkészítik a Twitchre, hogy ott mindenki jól belenézhessen kedvenc streamere cuccaiba.

2019.04.30. 16:49 | GeryG | kategória: Játék

A 2K Games halad a korral, és igyekszik is kiszolgálni az újonnan felmerülő igényeket is. Hogy ennek mennyi köze van a Borderlands 3-hoz? Ki tudja… Mindenesetre az biztos, hogy a Gearbox és a kiadó nem feledkezik meg azokról sem, akik ahelyett, hogy játszanának vele, inkább csak néznék, hogy más játszik vele.

Ezt az élményt hivatott kibővíteni a Borderlands 3 ECHOcast Extension. De még mi a bánat ez? Egy olyan Twitch-kiegészítés a játékhoz, amely nem is feltétlenül a tartalomgyártóknak, mint inkább a követőknek szól. Ennek segítségével a nézők átböngészhetik kedvenc streamerük arzenálját, felfedezhetik hátizsákjuk tartalmát, vagy akár képességfáját is megnézhetik. A játékban különleges kincsesládák is találhatók, amiket kinyitva a közvetítők opcionális eseményeket indíthatnak el.

Ha a nézők jelentkeznek ezekre a Rare Chest Event eseményekre, akkor esélyük lehet megnyerni egyet a közvetítő által kinyitott Rare Chest tárgyaiból. Ez lehet egy fegyver, egy pajzs, vagy akár egy gránát módosítás is, amit a szerencsés nyertes a kiválasztása után egy SHiFT kóddal válthat be játékában.

Mivel ez a funkció már holnaptól, vagyis május 1-től elérhető, azok a nézők, akik a Twitch és a SHiFT fiókjukat összekapcsolják, már a Borderlands 3 szeptember 13-i premierje előtt begyűjthetnek egy rakás hasznos holmit. Miért? Mert holnap rajtol a Borderlands 3 Worldwide Gameplay Reveal Event, ahol a világ minden tájáról érkező tartalomgyártók leplezik le a játékmenetet. ■

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló