Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cuphead

2020-ra csúszott a Cuphead: The Delicious Last Course

A bitang nehéz oldalnézetes ügyességi játék kiegészítőjének elkészítéséhez több időre van szüksége a fejlesztőknek.

2019.07.04. 11:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Cuphead az oldalnézetes játékok Dark Soulsa, hiszen a kis csészefejek régi idők meséit idéző kalandjai bizony igen komoly mértékben képesek voltak megizzasztani a legkitartóbb játékosokat is. Éppen ezért – és egyedi hangulatáért – hatalmas sikert is aratott.

A fejlesztő StudioMDHR csapata még tavaly jelentette be, hogy készül a játék első nagy kiegészítője, a The Delicious Last Course. Ebben a két főhős – Cuphead és Mugman – kap egy harmadik játszótársat Ms. Chalice személyében. Mellette kapunk egy vadonatúj szigetet tele új pályákkal és az alapjátékhoz képest is még keményebb ellenfelekkel, de szerencsére új fegyvereket is, hogy legyen némi esélyünk ellenük.

A stúdió a bejelentéskor úgy számolt, hogy valamikor 2019-ben jelenhet meg a kiegészítő, ám sajnos a minap kiderült, hogy ezt a dátumot biztosan nem tudják tartani. Elmondásuk szerint rengeteget tanultak az alapjáték fejlesztéséből, és szeretnék a kiegészítőben is ugyanezt a magas színvonalat elérni. Ehhez viszont több időre van szükségük, így a The Delicious Last Course premierjét 2020-ra csúsztatták. De legalább cserébe kaptunk egy új (rövidke) előzetest is. ■

Cuphead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cuphead

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló