Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Goat of Duty

Megjelent a Goat of Duty

Volt már kecskeszimulátor, de most itt a harci kecskeszimulátor.

2019.07.11. 10:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány évvel ezelőtt elég nagy port kavart a Goat Simulator, amely rajongók millióit gyűjtötte maga köré egyszerű, de nagyszerű humorával. Ha azt hitted, ez egyszeri és megismételhetetlen, akkor most figyelj: itt a Goat of Duty.

Igen, természetesen a Call of Duty és társai paródiájáról van szó, amelyben a főhősök ismét kecskék. Pontosabban állig felfegyverzett harci kecskék, hiszen az emberiség rájött, hogy minek pusztítsa saját magát egy háborúban, ha erre ott vannak a patások is?

A Goat of Duty egy pörgős, mindenféle felesleges bonyolítástól mentes árkád multiplayer lövölde, amelyben kecskékkel lőhetjük halomba egymást. Kecskénket persze fel is cicomázhatjuk, hogy még viccesebb legyen, ahogy az arénában galoppozik körbe-körbe egy méretes ágyúval a hátán.

A játék egyelőre csak korai változatában érhető el a Steamen, ahol július 17-ig 15%-os kedvezmény is jár az árából. ■

előző
következő
Megjelent a Goat of Duty
Megjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of DutyMegjelent a Goat of Duty
Goat of Duty
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Goat of Duty

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló